Eşle Ayakkabı Dünyasına Hoş Geldiniz!

Eşle Ayakkabı Dünyasına Hoş Geldiniz!

Kalite, Şıklıkla Bir Arada

 

1974 yılından beri sektörde var olmanın sağladığı değerli tecrübe, kaliteyi ve şıklığı bir araya getiriyor. Karaca Grup Ayakkabı bünyesinde 2003 yılında sahneye çıkan Eşle Ayakkabı markası bugün, vasatla yetinmeyenlere en iyileri sunuyor.

Peki, Eşle Ayakkabı dünyasında neler var?

 

Kadın Ayakkabı Çeşitleri

 

Özel organizasyonlarda, sokakta, kampta, ofiste… Kısacası, hayatın her alanında ihtiyaç duyacağınız ayakkabı çeşitleri Eşle Ayakkabı’da. Kadın ayakkabı kategorisinde Bayan Günlük Ayakkabı, babet, espadril, outdoor ayakkabı, sneaker, spor ayakkabı, bot, çizme ve topuklu ayakkabı çeşitlerini bulabilirsiniz.

 

Erkek Ayakkabı Çeşitleri

 

Eşle koleksiyonlarında casual stillerden klasik stillere, her konsept için nitelikli tasarımlar söz konusu. Erkek ayakkabı kategorisinde bağcıklı, düz, klasik, outdoor, Oxford, günlük ve loafer ayakkabılar asaleti simgelerken, sneaker, bot, çizme ve spor ayakkabılar, yüksek oranda konfor ve hareket özgürlüğü sunuyor.

 

%100 Deri Kalitesi

 

Ayakkabı için satın alma kararı verirken materyal değerlendirmesini ihmal etmemenizde fayda var. Yalnızca kaliteli ve orijinal malzemeler, beklentilere cevap verebilir.

Eşle Ayakkabı dünyasında yer alan deri ayakkabılar, %100 deri materyalden üretilmişlerdir.

 

El Yapımı Atölye Ürünleri

 

Global trendler, rafine estetik anlayışıyla yeniden yorumlanıyor, el emeğiyle vücut buluyor. Eşle markasını taşıyan ayakkabılar, el yapımı atölye ürünleridir. Bunlarda da tıpkı ulusal marka gruplarının ürünlerinde olduğu gibi kaliteli materyal, şık tasarımlara dönüşüyor.

 

Seçkin Markalar

 

Scooter, Venüs, Dockers, Darkwood, Hammer Jack, Dr. Jells, Lumberjack, Mercedes, U.S. Polo Assn., Mavi ve Kinetix ve çok daha fazlası…

Ayakkabı modasına yön veren öncü markalar, Eşle Ayakkabı çatısı altında. Yüksek kalite odağında faaliyet gösteren bu markaların ürünleri, beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

 

Dijital Mecrada Eşle Ayakkabı

 

Sektöre girilen 1974 yılından bu yana çok şey değişti. Değişimi hem estetik hem de üretim alanında gözlemlemek mümkün. Bugün estetik değerleri yeniden yorumlayan moda, yenilikçi ve geniş bakış açıları tarafından şekilleniyor. Üretim alanında ise daha iyisine ulaşmayı kolaylaştıran ileri teknolojiler söz konusu.

Değişime ayrıca müşteriye ulaşma yollarında da rastlıyoruz. Artık fiziksel mağazaların yanı sıra, online mağazalar da sıkça tercih ediliyor.

Çağa uyum sağlayarak yola devam eden Eşle Ayakkabı reelde kazandığı tecrübeyi, Esleayakkabi.com ile dijital mecraya da taşıdı.

 

Etiketler: Eşle Ayakkabı Dünyasına Hoş Geldiniz!
Kasım 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR