Kadın Botlarda Sezon Trendleri Neler?

Kadın Botlarda Sezon Trendleri Neler?

Koleksiyonların Öne Çıkan Ayrıntılar

 

Ayağı sıcak tutmak gibi önemli bir işlevi üstleniyor, fakat güçlü bir görsel tasarıma sahipse imaj, işlevin önüne geçmekte. Bot için satın alma kararı verirken soğuktan koruma fonksiyonunu yerine getirme performansı ve konfor değerlendirmesini, estetik değerlendirmesi ile birlikte yapın.

Model seçiminde öncelik elbette, kişisel beğenilerinizde. Bununla beraber, kararınızı etkileyecek netlikte bir beklentiye sahip değilseniz ya da stilinizi güncel tutmak önceliğinizse, trendlerden rehberlik almanız gerekecek. Sezon trendleri arasından kişisel beğenilerinize uygun olanları kullanarak görüntünüzü güncelleyebilirsiniz. Güçlü trendler, size ayrıca yeni stiller konusunda ilham verebilir.

Peki, yeni sezonun bot koleksiyonları hangi detayları içeriyor? İşte, öne çıkan trendler!

 

Tema, “Güç”

 

Kadın Bot Modellerinde 2019/ 2020 kış sezonu, “güçlü kadın” temasına sahip.

Aslında bu tema son birkaç sezondur modanın farklı alanlarına yön veriyor. O yüzden, koleksiyonlarda feminen çizgileri maskülen güçle tamamlayan detaylar söz konusu. Bu kapsamda, spor stile sahip tasarımlarda taş işleme gibi klasik ve daha feminen parıltılı detayları görmek mümkün.

 

Uzun Bilek Kesimi

 

Güç temasına vurgu yapan sezon trendlerinden biri, botlarda uzun bilek kesimi. Ayak bileğinin üstünde biten botlar bu sezon koleksiyonlarda hayli geniş yer kaplıyor.

Uzun bilek kesimine sahip botları bir diğer trend olan havuç model pantolonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Bunlar, dar paçalı pantolonların yanı sıra, kısa etek içeren kombinleri de başarıyla tamamlayacaktır.

 

Egzotik Esintiler

 

Vahşi Batı’nın macera dolu dünyası, sezonun bot koleksiyonlarını hareketlendiriyor. Kovboy stilinde ya da bu stile yakın modellere sık sık rastlıyoruz. Bunların ortak özellikleri, sahip oldukları maskülen karakter.

 

Peki, Ya Renkler?

 

Bahsi geçen kovboy stilini meydana getiren başlıca detay, kullanılan toprak tonları. Bu sezon, taba, vizon, kahverengi ve griyi kadın botlarda bolca görüyoruz.

Beyaz, kışlık ayakkabılarda geçen sezon sahip olduğu popülariteyi hala koruyor. Mevsime biraz hareket katmak istediğinizde ise bu kış, kırmızıdan tereddüt etmeden yardım alabilirsiniz.

 

Trendler Eşle Ayakkabı’da!

 

Stilinizi güçlendirecek şık tasarımlar Eşle Ayakkabı’da sizi bekliyor. Sezon trendlerini yansıtan görsel tasarımı konforlu yapıyla bir araya getiren kadın bot modellerini online mağazamızdan inceleyebilir, Kadın Bot Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Etiketler: Kadın Botlarda Sezon Trendleri Neler?
Aralık 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR