Stilinizi Marcomen'le Güçlendirin!

Stilinizi Marcomen'le Güçlendirin

Ayakkabı Önemli Bir Detaydır

Aslında “detay” olarak nitelemek çok doğru değil, zira ayakkabı, tamamlayıcı bir detay olmanın ötesinde çoğu kez kombini domine eden bir parça olarak karşımıza çıkıyor. Üzerinde uzun uzun düşünerek sizce en şık ve birbirine uyumlu kıyafetleri bir araya getirmiş, başarılı bir kıyafet kombini oluşturmuş olabilirsiniz. Fakat ayakkabı tercihinde aynı titizliği göstermez, yanlış bir çift ayakkabı seçerseniz, kıyafet kombininin başarısı gölgelenecektir.

Bu noktada, dikkate almanız gereken önemli noktalar söz konusu. “Uyum” bunların başında geliyor. Elbette, ayakkabılar, kemer, çanta gibi aksesuarlar ve kıyafetlerle uyumlu olmalı. Kıyafetle renk uyumu, aksesuarla ise rengin yanı sıra, materyal uyumunu da gözetmelisiniz (deri kemer için deri ayakkabı gibi).

Uyumu sağlamak önemli olsa da tek başına yeterli değil. Sıradan tasarımlar, uyumlu ama vasat görüntüler ortaya çıkaracaktır. Amacınız şıklık ise, uyumdan fazlasının peşinde olmalı, özgün ve şık tasarımların izini sürmelisiniz.

Avrupa Standartları Anadolu’da!

Özgün ve şık tasarımlar için çok uzağa gitmenize gerek yok. Kendi sınırlarımız içinde, Anadolu’da yükselen yıldız Marcomen, estetikle ilgili beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Üstelik sadece estetikte değil, kalitede de çıta yüksek.

Marcomen Ayakkabı, Anadolu’ya Avrupa’nın kalite ve estetik standartlarını getiriyor. %100 yerli sermaye, yerli kaynak kullanımı ve yerel iş gücü ile işleyen üretim süreci, en iyileri ortaya çıkarma hedefine sahip.

Marcomen Farkını Yaratan Detaylar Neler?

Vasatla yetinmek zorunda değilsiniz. Marcomen ayrıcalığını ortaya çıkaran ayrıntılarla hem günlük giyim stilinizi hem de şık davetlerde kullanacağınız stili daha güçlü hale getirebilirsiniz. Peki, bu ayrıcalığı ortaya çıkaran ayrıntılar neler?

Dinamik Tasarımlar

Erkek kombinlerinde şıklık, güç ve hâkimiyet temalarıyla bir araya geldiğinde daha etkili görüntüler ortaya çıkarır. Marcomen tasarımlarında dikkat çeken dinamik çizgiler, görüntüyü domine ederek bahsi geçen temaları kombine taşıyor.

Şık dinamizm pek çok parçada, spor ve klasiğin başarılı şekilde harmanlanmasıyla ortaya çıkarılmakta.

Konfor, Konfor, Konfor

Konu sadece şıklık değil. Konforu da bir değerlendirme kriteri olarak almayı ihmal etmeyin.

Marcomen ayakkabılar, ayağa gereksinim duyduğu rahatlığı verecek tasarımlara sahiptir.

Marcomen Eşle Ayakkabı’da!

Bu konforlu şıklık parmağınızın ucuna geliyor. Marcomen Ayakkabı Yeni Sezon modellerine online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

Etiketler: Stilinizi Marcomen'le Güçlendirin
Kasım 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR